Sinagoga Mare-Piata Prieteniei Romano-Israeliene-Iasi

Piata Prieteniei Romano-Israeliene din Iasi a fost inaugurata oficial miercuri 2 martie 2016 in prezenta ambasadorului statului Israel, Excelenta Sa Tamar Samash.

La eveniment au luat parte Președintele Federației Comunităților Evreiești din România, deputatul Aurel Vainer, presedintele Comunitatii Evreiesti din Iasi, Abraham Ghiltman, primarul interimar Mihai Chirica, alaturi de membri ai comunitatii evreiesti din Iasi dar si autoritati venite din Israel.

Piata Prieteniei Romano-Israeliene este  situata zona in Tg. Cucu, in fata Sinagogii Mari. Sinagoga Mare se afla pe locul in care a fost construita prima sinagoga din Romania, in 1670.

Sinagoga Mare din Iasi, fotograf Iasi Adrian Cuba. Ambasadorul Israelului in Romania, Excelenta Sa Tamar Samash, vizita oficiala in Iasi. Piata Prieteniei romano-Israeliene, Iasi Ambasadorul Israelului in Romania, Excelenta Sa Tamar Samash inaugureaza Piata Prieteniei Romano-Israeliene din Iasi. Excelenta Sa Tamar Samash, ambasadorul Israelului in Romania, viziteaza Sinagoga Mare din Iasi.

Adrian Cuba, fotoreporter cu experienta de 25 ani in presa ieseana si nationala AGERPRES – Agentia Nationala de Presa, ofera servicii fotografie eveniment corporate, institutii, persoane fizice. Contact

Alte evenimente reliefate de Adrian Cuba fotograf profesionist Iasi puteti vizualiza  aici