Sesiune foto logodna Iasi | Madalina+Florin

Frumusete, dragoste si un inel de logodna care a vazut Parisul! 🙂 Pentru ca acolo, pe Pont des Arts, sacaiti de un „vanzator” de flori prea insistent si in prezenta unui prieten care trecea „intamplator” prin zona cu un pachetel misterios, a dorit Florin sa-i ceara mana Madalinei.

In ziua aceea, la propunerea lui Florin de a pleca, cu noaptea-n cap, de la Londra, asa tam-nisam sa viziteze Parisul, Madalina a avut o banuiala ca s-ar putea intampla asa ceva, amintindu-si ca el ii spusese mai demult ca o va cere de sotie la Paris. Dar orele treceau si Florin parca nici habar nu avea de cerutul in casatorie. Tot plimbare, monumente, parcuri, Sena, muzee, gradini, pana seara. Un ultim popas la Pont des Arts, care pentru Madalina nu mai avea asa mare farmec, cu toti indragostitii si lacatele lui, tinand cont si de oboseala si de vanzatorul de flori care se tot baga in sufletul lor si pe care era gata sa-l alunge …  „Norocul” face sa apara prietenul lor in preajma, si Madalina se mai calmeaza. Buchetul imens de flori si inelul de logodna superb pe care i le ofera iubitul ei, iubirea si fericirea care o coplesesc, fac dintr-o „banala” seara romantica la Paris, un moment de viata extraordinar care-i uneste pentru totdeauna. Madalina stie acum ca Florin isi transpune visele in realitate, pentru a oferi bucurie si fericire celor dragi.

Va invit sa vizionati o galerie de fotografii de la sesiunea foto de logodna din Iasi, iar la sfarsit, un slideshow cu imagini si muzica. Vizionare placuta!

Inel de logodna tineri cu buchet de flori la sesiune foto logodna tineri cu masti la sesiune foto logodna tineri sarutandu-se la sesiune foto logodna tanara cu buchet de flori, la sesiune foto logodna Iasi Sesiune foto logodna, tineri alaturi de cai Sesiune foto logodna, la herghelie, tineri alaturi de un cal negru. Tineri impreuna cu un ponei, la sesiune foto logodna. Tineri, cu un ponei, la sesiune foto logodna. Tineri si apus de soare la sesiune foto logodna. Tineri imbratisati, la apus de soare, in sesiune foto logodna. Portrete de tinei la apus de soare, in sesiune foto logodna. Tineri sarind de bucurie la sesiune foto logodna.

Alte fotografii de logodna pot fi vizionate pe site iar pe blog pot fi vizualizate galerii personale de logodna.

Adrian Cuba, fotograf profesionist Iasi,  realizeaza fotografie logodna, fotografie de nunta, poze la starea civila, sedinta foto nunta, cununia religioasa si poze la restaurant. Realizam fotografie de nunta in Iasi si judetele invecinate: fotograf nunta Bacau, fotograf nunta Iasi, fotograf nunta Piatra Neamt, fotograf nunta Suceava, fotograf nunta Botosani.

Ti-au placut fotografiile? Te invit sa dai SHARE / LIKE