Sesiune foto logodna Iasi | Isabela+Alex

Cu putin timp inainte de nunta, gasind un ragaz de 2 ore in timpul unui drum de la Vaslui la Piatra Neamt, Isabela si Alex s-au oprit la Iasi pentru sesiune foto logodna. Ne-am plimbat si am realizat fotografii sedinta logodna, in Gradina Botanica. A fost inca un prilej pentru a-si arata unul altuia dragostea si fericirea de a fi impreuna. Iar eu am avut bucuria de a surprinde frumusetea si naturaletea lor, si de a crea amintiri care sper ca ii vor incanta ani buni de acum inainte.

Va invit sa vizionati o galerie de fotografii iar la final un slideshow cu imagini si muzica.

Sesiune foto logodna in natura Pereche de tineri la sedinta foto logodna in natura Tineri la sesiune foto logodna inainte de ziua nuntii. Tineri indragostiti la sedinta foto logodna Iasi. Sesiune foto logodna Iasi. Portret de viitoare mireasa, la sedinta foto de logodna Iasi. Portert de tanara zambind la sedinta foto logodna. Viitoare mireasa la sesiunea foto logodna in Gradina Botanica Iasi. Viitoare mireasa la sedinta foto logodna in Gradina Botanica Iasi. Tineri imbratisati la sedinta foto logodna in Gradina Botanica Iasi. Tineri in Gradina Botanica Iasi, la sesiunea foto logodna. Tineri indragostiti la sedinta foto logadna in Gradina Botanica Iasi. Sesiune foto logodna Iasi. Sedinta foto logodna in Gradina Botanica Iasi.

Alte fotografii de logodna pot fi vizionate pe site iar pe blog puteti vizualiza galerii personale de logodna.

Adrian Cuba, fotograf nunta Iasi,  realizeaza fotografie nunta, poze la starea civila, sedinta foto nunta, cununia religioasa si poze la restaurant. Realizam fotografie de nunta in Iasi si judetele invecinate: fotograf nunta Bacau, fotograf nunta Iasi, fotograf nunta Piatra Neamt, fotograf nunta Suceava, fotograf nunta Botosani.

Daca va plac imaginile, va invit sa dati SHARE/LIKE