SESIUNE FOTO LOGODNA IASI | Daniela+Silviu

Sesiunea foto logodna cu Daniela si Silviu, a fost facuta sub primii muguri din primavara aceasta, in gradina cocheta a restaurantului Golden Stone de la Ciric. Desi aceasta gradina nu a fost in plan de la inceput, ci a fost gasita ca solutie de ultim moment pentru a scapa de aglomeratia de pe malurile lacului Ciric, s-a dovedit a fi foarte potrivita pentru picnicul pregatit cu mult dichis  de cei doi tineri. Au fost foarte inspirati in alegerea obiectelor care au completat perfect ambianta.

Frumusetea si eleganta lor fireasca au facut ca timpul petrecut la sedinta foto  de logodna sa fie foarte placut si sa zboare neasteptat de repede.

Asteptam cu nerabdare ziua nuntii, care va incepe…peste cateva ore 🙂

Va invit sa vizionati cateva fotografii de la sesiune foto logodna Iasi, iar la final un slideshow cu imagini si muzica. Vizionare placuta!

Sesiune foto logodna Iasi cu tineri la picnic. Sesiune foto logodna iasi in natura, cu accesorii. 2 tineri participa la o sesiune foto de logodna in natura, la Iasi Tineri la sesiune foto logodna la picnic in natura, la Iasi. Cos de picnic la sesiune foto logodna in Iasi. Sedinta foto logodna cu accesorii la picnic in Iasi. Tineri imbratisati la sedinta foto logodna in iasi. Tineri se imbratiseaza la sesiunea foto de logodna, in Iasi. Tineri se tin de mana la sesiune foto logodna Iasi. Portret de tanara la sesiune foto logodna Iasi Sesiune foto logodna Iasi, tinerii pozeaza printr-o rama de tablou. Seseine foto logodna Iasi la apus de soare. Sesiune foto logodna la restaurantul Golden Stone din Iasi. Sedinta foto logodna in natura, la restaurantul Golden Stone Iasi. Tineri imbratisati sub un cires inflorit la sesiune foto logodna Iasi.

Alte fotografii de logodna pot fi vizionate pe site iar pe blog pot fi vizualizate galerii personale de logodna.

Adrian Cuba, fotograf profesionist Iasi,  realizeaza fotografie logodna, fotografie de nunta, poze la starea civila, sedinta foto nunta, cununia religioasa si poze la restaurant. Realizam fotografie de nunta in Iasi si judetele invecinate: fotograf nunta Bacau, fotograf nunta Iasi, fotograf nunta Piatra Neamt, fotograf nunta Suceava, fotograf nunta Botosani.

Daca va plac fotografiile, va invit sa dati SHARE / LIKE