Sedinta foto logodna-Gradina Botanica Iasi – Ioana & Iosif

Inceput de primavara! Sedinta foto de logodna.

Si unde puteam realiza mai bine cateva fotografii frumoase cu natura ce-si revine la viata, decat in spatiul atat de elegant al Gradinii Botanice din Iasi.

Ioana este masteranda la Fizica, dar pasionata de pictura, fotografie, imagine in general… Este o persoana a carei sensibilitate am ajuns sa o descopar in timpul sedintei foto si dupa…

Iosif lucreaza in Italia, a venit acasa de Sarbatori si am profitat de vizita lui pentru a ne intalni la sedinta foto de logodna.

Si pentru ca acum se vad atat de rar,  Ioana i-a facut o surpriza iubitului ei chiar in timp ce fotografiam:  i-a oferit o cruciulita franciscana pe care el sa o poarte tot timpul, sa se gandeasca mereu la ea si sa fie ocrotit de Cel de Sus.

Doi tineri atat de îndrăgostiţi şi de frumoşi impreuna! Mă bucur că i-am fotografiat în preajma sărbătorilor de Paşte, învăluiţi într-o lumină blândă, cum numai în aceste zile binecuvântate putem vedea.

sedinta foto logodna gradina botanica iasi

Vizionati in continuare un slideshow cu muzica si fotografii de la sedinta foto de logodna cu Ioana si Iosif, in Gradina Botanica din Iasi.

Fotografii din diverse sedinte foto de logodna puteti vizualiza aici.

fotografii logodna, gradina botanica iasifotografii logodna, gradina botanica iasifotografii logodna, gradina botanica iasifotografii logodna, gradina botanica iasifotografii logodna, gradina botanica iasifotografii logodna, gradina botanica iasifotografii logodna, gradina botanica iasifotografii logodna, gradina botanica iasifotografii logodna, gradina botanica iasifotografii logodna, gradina botanica iasifotografii logodna, gradina botanica iasifotografii logodna, gradina botanica iasifotografii logodna, gradina botanica iasifotografii logodna, gradina botanica iasifotografii logodna, gradina botanica iasifotografii logodna, gradina botanica iasifotografii logodna, gradina botanica iasifotografii logodna, gradina botanica iasifotografii logodna, gradina botanica iasifotografii logodna, gradina botanica iasifotografii logodna, gradina botanica iasifotografii logodna, gradina botanica iasifotografii logodna, gradina botanica iasifotografii logodna, gradina botanica iasifotografii logodna, gradina botanica iasifotografii logodna, gradina botanica iasi, inel logodna

 

15 Comments

 1. Ioana aprilie 17, 2012 at 2:42 pm #

  Aceste poze ne-au incantat nu numai privirea ci si sufletul. Un fotograf bun este, dupa parere mea, acela care rueseste sa transmita prin imagini nu numai culori si forme ci si emotii si trairi. Asfel peste ani cand ni se va face dor de vremile tineretii ne vom aminiti nu numai chipurile noastre dar si emotiile, bucuria de a fi impreuna si de sentimentele nostre. Pentru ca lucrurile deosebite se obtin cu multa munca, pasiune dar mai ales cu mult suflet. Multumim Adrian si Marinela!!

 2. cristina aprilie 17, 2012 at 8:51 pm #

  Sunt super frumoase.Felicitari tinerilor,dar si fotografului.

 3. ciuchi petrica aprilie 18, 2012 at 7:04 pm #

  frumoae sunt pozele si ai ales o melodie super …..:)

 4. Duma Cristinel aprilie 18, 2012 at 9:16 pm #

  Casa de piatra tinerilor, Fotografului mult succes In arta care o face. Ioanei ii adresez un gand colorat, sa fi fericita, sa nu dai importanta greutatilor caci atunci cand esti cu persoana iubita dispar la fel de repede cum au aparut, multe bucurii si copilasi gingasi si frumosi. Lui iosif ii adresez un gand constructiv, fi piatra de temelie familiei, ai grija de ea caci atunci cand pretuiesti ceea ce iubesti vei simti caldura nesfarsita a relatiei voastre.
  Multe bucurii si sper sa va tina aceasta iubire in eternitate.

 5. Alexandra aprilie 18, 2012 at 10:02 pm #

  Sunteti minunati! Imi place mult de voi si ma bucur foarte mult ca sunteti fericiti. Sunt convinsa ca meritati fericirea de a fi unul langa celalalt. Felicitari fotografului! 🙂

 6. Maria aprilie 18, 2012 at 11:02 pm #

  Ce poate fi mai frumos cand vezi ca doi tineri frumosi se iubesc atat de mult? Ioana sunteti minunati impreuna. Aceasta fericire sa dainuie mereu in viata vostra chiar si atunci cand viata e un pic cam cruda. Felicitari celui care stie sa transforme aceste momente prezente in viitoare amintiri.

 7. silvia aprilie 18, 2012 at 11:09 pm #

  Minunat cuplu! Ati surprins aceasta foarte bine in aceste poze! Sunt foarte emotionata ,cu siguranta sunteti facuti unul pentru celalalt! Multa intelepciune va doresc si sa citim mereu seninatate si fericire pe chipurile voastre!Felicitari!

 8. Bogdan aprilie 18, 2012 at 11:50 pm #

  Frumos pictorial!

 9. Adina aprilie 19, 2012 at 12:06 am #

  Felicitari frumosilor pentru logodna!!! Aveti un album superb, fotografiile sunt foarte clare si foarte reusite. Se spune ca simbolul cel mai luminos si mai transparent al lui Dumnezeu este cuplul: unitatea iubirii dintre doi tineri care se iubesc. Prin urmare nimic nu este mai frumos, mai imbucurator, mai luminos, mai pretios decat iubirea voastra 🙂 Felicitari fotografului pentru modul in care a reusit sa faca acest album minunat !

 10. iuliana aprilie 19, 2012 at 12:16 am #

  Felicitari pentru logodna Ioana, sunteti minunati (ca de altfel si aceste superbe fotografii). Si dupa cum spunea cineva, „sa va fie nunta ca in filme si viata ca un basm”. 🙂

 11. iosif aprilie 19, 2012 at 12:29 am #

  Avem un album foto minunat, multumita unui fotograf special care face munca sa, cu pasiune si daruire………….Multumim mult sotilor Cuba

 12. Andreea aprilie 19, 2012 at 2:30 am #

  Prin aceste poze unicate, realizate cu multa maiestrie de un fotograf priceput, artistii ce au pozat cu multa rabdare si talent sunt o marturie vie a dragostei lor sincera si profunda. Doua suflete pereche care s-au ridicat deasupra angoasei timpului si a distantei si au biruit-o pentru a-si proteja iubirea daruita de Cel de Sus.Bravo, voi ati aratat ca numai dragostea le invinge pe toate!

 13. claudiu_bella aprilie 19, 2012 at 6:13 pm #

  foarte frumos!!!!! casa de piatra dumnezeu sa va ocroteasca si numai bucuri sa aveti si multi copii frumosi ca voi !!!

 14. Simona aprilie 19, 2012 at 7:18 pm #

  Felicitari! Va doresc sa fiti asemenea spitelor unei roti de bicileta: cu cat se apropie mai mult de centru, cu atat sunt mai aproape….cu cat va apropiati mai mult de Centru (Dumnezeu) cu atat sa va apropiati si sa va iubiti >:D<

 15. Byank aprilie 26, 2012 at 4:17 pm #

  VA DORESC SA FITI TOATA VIATA VOASTRA ATAT DE SENINI CA IN ACESTE MINUNATE FOTOGRAFII…

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*