Sedinta foto logodna-Gradina Botanica Iasi – Ioana & Iosif

Inceput de primavara! Sedinta foto de logodna.

Si unde puteam realiza mai bine cateva fotografii frumoase cu natura ce-si revine la viata, decat in spatiul atat de elegant al Gradinii Botanice din Iasi.

Ioana este masteranda la Fizica, dar pasionata de pictura, fotografie, imagine in general… Este o persoana a carei sensibilitate am ajuns sa o descopar in timpul sedintei foto si dupa…

Iosif lucreaza in Italia, a venit acasa de Sarbatori si am profitat de vizita lui pentru a ne intalni la sedinta foto de logodna.

Si pentru ca acum se vad atat de rar,  Ioana i-a facut o surpriza iubitului ei chiar in timp ce fotografiam:  i-a oferit o cruciulita franciscana pe care el sa o poarte tot timpul, sa se gandeasca mereu la ea si sa fie ocrotit de Cel de Sus.

Doi tineri atat de îndrăgostiţi şi de frumoşi impreuna! Mă bucur că i-am fotografiat în preajma sărbătorilor de Paşte, învăluiţi într-o lumină blândă, cum numai în aceste zile binecuvântate putem vedea.

sedinta foto logodna gradina botanica iasi

Vizionati in continuare un slideshow cu muzica si fotografii de la sedinta foto de logodna cu Ioana si Iosif, in Gradina Botanica din Iasi.

Fotografii din diverse sedinte foto de logodna puteti vizualiza aici.

fotografii logodna, gradina botanica iasifotografii logodna, gradina botanica iasifotografii logodna, gradina botanica iasifotografii logodna, gradina botanica iasifotografii logodna, gradina botanica iasifotografii logodna, gradina botanica iasifotografii logodna, gradina botanica iasifotografii logodna, gradina botanica iasifotografii logodna, gradina botanica iasifotografii logodna, gradina botanica iasifotografii logodna, gradina botanica iasifotografii logodna, gradina botanica iasifotografii logodna, gradina botanica iasifotografii logodna, gradina botanica iasifotografii logodna, gradina botanica iasifotografii logodna, gradina botanica iasifotografii logodna, gradina botanica iasifotografii logodna, gradina botanica iasifotografii logodna, gradina botanica iasifotografii logodna, gradina botanica iasifotografii logodna, gradina botanica iasifotografii logodna, gradina botanica iasifotografii logodna, gradina botanica iasifotografii logodna, gradina botanica iasifotografii logodna, gradina botanica iasifotografii logodna, gradina botanica iasi, inel logodna