Sedinta foto copii Craciun – Nayara & Javier

Am aranjat studioul special pentru sesiune foto familie, sedinta foto copii Craciun, de sarbatorile de iarna. Am impodobit bradul si am pregatit multe cadouri si jucarii.

Nayara si Javier, 2 copii minunati, amuzanti si isteti, au descoperit cu placere jucariile si cadourile aranjate sub bradul de Craciun. S-au distrat extraordinar la sesiunea foto. Si noi, alaturi de ei. Ne-a facut mare placere sa lucram impreuna!

Va invitam si pe voi, dragi parinti, sa va oferiti un cadou de Craciun, o sesiune foto de familie impreuna cu copilasii! O sedinta foto ce va pastra mereu peste timp farmecul copilariei si a minunatelor clipe ale sarbatorilor de iarna!

Sunati-ne la tel. 0744 261084 pentru a rezerva data pe care o doriti. Va asteptam cu drag! 🙂

Sedinta foto copii Craciun in studioCopii la sedinta foto cu bradutsedinta foto copii in studio cu brad si jucariiFetita cu catel la sednta foto copiiSesiune foto familie de CraciunCopii despachetand cadouri la bradul de iarnaCopii cu cadouri la sesiune foto copii de Craciun, langa bradul impodobit.Sesiune foto copii Craciun, in studio.Fetita impreuna cu mamica ei la bradul de Craciun.Baietel la sesiune foto copii langa bradul de Craciun.Fetita cu jucarii la sedinta foto copii cu bradul de Craciun.Sesiune foto familie de Craciun.Copii la sesiune foto familie de Craciun.Baietel si fetita cu jucarii la bradul de Craciun.

Alte fotografii cu copii puteti viziona aici. Daca v-au placut imaginile, va invit sa dati SHARE / LIKE