Nunta Iasi, Motel Bucium | Iudita-Sergiu

Ziua nuntii Iuditei cu Sergiu, indelung pregatita si asteptata, a trecut usor ca puful de papadie din sedinta foto de logodna.

Din fericire au ramas fotografiile si imaginile video care sa ne povesteasca despre febra gatitului miresei si a mirelui, despre emotiile din fata ofiterului de stare civila si din fata altarului de la Catedrala catolica Sf. Fecioară Maria, Regină din Iasi, despre sedinta foto nunta in care ne-am strecurat printre stropii de ploaie, despre preocuparea mirilor ca invitatii sa se simta cat mai bine la petrecere nunta Motel Bucium si despre veselia dezlantuita de tinerii invitati pana in zori.

Imagini frumoase, de suflet, pe care va invitam sa le vizualizati, impreuna cu un slideshow cu fotografii si muzica. Vizionare placuta!

Miri imbratisati, la sedinta foto nunta la manastirea Cetatuia, Iasi. Miri la sedinta foto nunta Manastirea Cetatuia Iasi. Miri tinandu-se de mana la sedinta foto nunta. Miri imbratisati la sedinta foto Manastirea Cetatuia Iasi. Mireasa tinandu-si voalul, la sesiune foto nunta Iasi. Portret mireasa la sesiunea foto Iasi. Mire si mireasa cu buchet la sesiune foto nunta Iasi. Mire si mireasa la sedinta foto Manastirea Cetatuia Iasi. Buchetul miresei, sedinta foto nunta Iasi. Miri la sesiune foto nunta manastirea Cetatuia Iasi. Portret miri, sesiune foto nunta Iasi. Miri si voalul miresei la sesiune foto nunta Iasi. Miri si voalul miresei la sedinta foto nunta Iasi. Miri, buchetul si voalul miresei, la sedinta foto nunta Iasi.

Alte fotografii de nunta pot fi vizionate pe site iar pe blog puteti vizualiza galerii personale de nunta.

Adrian Cuba, fotograf profesionist Iasi,  realizeaza fotografie nunta, poze la starea civila, sedinta foto nunta, cununia religioasa si poze la restaurant. Realizam fotografie de nunta in Iasi si judetele invecinate: fotograf nunta Bacau, fotograf nunta Iasi, fotograf nunta Piatra Neamt, fotograf nunta Suceava, fotograf nunta Botosani.

Ti-au placut fotografiile? Te invit sa dai SHARE / LIKE