Fotografii nunta Barlad, restaurant Mira | Nicoleta si Florin

A fost o placere sa-l reintalnesc ca si fotograf de nunta la Barlad, pe Florin. L-am cunoscut acum 10 ani, cand am lucrat fotografie de nunta la Vaslui, la nunta surorii lui, Lili. Am avut o frumoasa colaborare cu ea si sotul ei, Adrian, participand si la botezul copiilor.

Am fost incantat sa fiu solicitat de Florin si Nicoleta si am fost onorat sa fiu fotograf nunta Barlad la evenimentul lor. 

La cununia religioasa, o surpriza deosebita a fost participarea cunoscutului cor Aletheia al Bisericii Bărboi, care a venit special de la Iasi sa cante pentru acest moment.

Sedinta foto nunta Barlad, la care au participat si nasii, s-a desfasurat in decorul natural al padurii. Chiar daca a fost de scurta durata, mirii s-au simtit foarte bine si am realizat o serie de fotografii reusite, pentru albumul de nunta.

A urmat o petrecere frumoasa la restaurantul Mira din Barlad, la care muzica si atmosfera au fost intretinute de formatia Nostalgy Band din Bacau.

Am asigurat si serviciile video pentru nunta iar la petrecere, cabina noastra foto, Have Fun photobooth cabina foto Iasi,  a contribuit la amuzamentul invitatilor.

A fost o nunta foarte reusita, le uram mirilor „Casa de piatra!” si sa aiba parte doar de bucurie in viata!

In continuare puteti vizualiza si va puteti descoperi intr-o selectie de fotografii din ziua nuntii. Vizionare placuta!

 

Detalii, verighete, fotografii nunta

Fotografii nunta Barlad, gatitul mirelui.

Fatitul mirelui, foto nunta Barlad Vaslui.

Fotografii la nunta Barlad, gatitul miresei

Nasa si mireasa la nunta in Barlad

 

Fotografie de grup la nunta, mirii si parintii

Foto nunta, mirii si parintii

Obiceiuri la nunta, colaculIntrarea mirilor in biserica

fotografie nunta barlad, mirii in bisericaFoto nunta Barlad, mirii in bisericafotograf nunta barlad, mirii la bisericafotografie nunta la biserica BarladFotografie de nunta la Barlad, mirii in bisericaFoto nunta Barlad Vaslui, cununia religioasafotografie nunta la cununie religioasa biserica BarladFotograf nunta Barlad, cununia religioasaMirii la biserica BarladFoto nunta la biserica BarladCorul Aletheia al Bisericii Bărboi din Iași canta la nunta Barladfotografie de grup la biserica BarladFotografie de grup la nunta in biserica BarladMirii impreuna cu invitatii la cununia religioasa barladfoto nunta mirii la biserica barladfoto nunta barlad, tablita cu inscriptie Just marriedFotograf nunta Barlad, mirii si nasii la sedinta fotoFotograf nunta barlad Vaslui, sedinta foto nunta miri.Nasii la sedinta foto nunta BarladFoto nunta Barlad, portret mireasa la sedinta foto in naturaportret miri la sedinta foto nunta Barlad Vaslui.Sedinta foto nunta Barlad VasluiMireasa la sedinta foto de nunta in Barlad Vaslui, rochie de mireasa, buchet mireasaportret de mireasa la sedinta foto nunta Barlad Vaslui, fotograf nunta IasiMirii la sedinta foto nunta Barlad, fotograf nunta Iasi, buchet mireasaSedinta foto nunta in natura in padurea barladMortret de mireasa cu buchetul miresei la foto nunta Barlad Vaslui, fotograf nunta IasiDetalii foto amenajare restaurant Mira la nunta barladFoto candy bar la restaurant Mira barladDansul mirilor la restaurant Mira, fotograf nunta BarladFormatia Nostalgy Band canta la nunta la restaurant Mira BarladRestaurant Mira Barlad si formatia Nostalgy BandTortul mirilor la restaurant Mira, fotograf nunta BarladDezgatitul mirilor la restautrant Mira BarladAruncarea buchetului miresei la restaurant Mira Barlad

Alte fotografii de nunta pot fi vizionate pe site iar pe blog puteti vizualiza galerii foto personale ale mirilor.

Adrian Cuba, fotograf nunta Iasi, realizeaza sedinta foto logodna, fotografie nunta, poze la starea civila, sedinta foto nunta, cununia religioasa si imagini la restaurant, petrecere. Realizam fotografie de nunta in Iasi si judetele invecinate: Bacau, Vaslui, Piatra Neamt, Suceava, Botosani.  Oferim si servicii video si de cabina foto. Pentru rezervarea datei ne puteti contacta folosind datele de la pagina Contact