Nunta Vaslui, restaurant Crismona I Mihaela-Vlad

Fotograf nunta Vaslui la restaurantul Crismona, alaturi de mireasa Mihaela si mirele Vlad. Lucrand in Anglia, mirii s-au intors pentru putin timp pentru a-si sarbatori nunta acasa, la Vaslui, impreuna cu parinitii, rudele si prietenii. Am fost foarte placut impresionati de tihna locului in care se afla casa parinteasca a lui Vlad, in apropiere de oras. Am remarcat si caldura sufleteasca a celor apropiati mirilor, rude si prieteni care i-au inconjurat cu multa bucurie. I-am insotit cu drag si noi, echipa foto-video nunta Vaslui, incepand de la pregatiri, gatitul mirelui si miresei, solemnitatea cununiei religioase la biserica Sfantul Nicolae din Vaslui, sedinta foto de nunta si petrecerea de nunta la restaurantul Crismona din Vaslui.

Le multumim ca ne-au ales sa le fim alaturi pentru a le fotografia si filma frumoasele momente din ziua nuntii! Le dorim „Casa de piatra!” si la cat mai multi ani fericiti impreuna!

Fotografie detalii nunta la gatitul mirilorFotograf nunta Iasi Vaslui, mireasa isi pregateste rochia in ziua nuntii.Domnisoarele de onoare la gatitul miresei.Gatitul mirelui la fotograf nunta Vaslui.Cavalerii de onoare gatesc mirele la Vaslui.Fotograf nunta Vaslui la gatitul miresei.Fotograf gatitul miresei la nunta Vaslui.Domnisoara de onoare gateste mireasa la nunta Vaslui.Mireasa se gateste la oglinda la nunta Vaslui.Portret mireasa la gatit.Portret de mireasa.Mirele, mireasa, obiceiuri de nunta la Vaslui. Detalii gatitul miresei la Vaslui.Nasa gateste mireasa la Vaslui. Nasul gateste mirele la Vaslui. Mireasa gateste nasa la nunta Vaslui Mireasa gateste nasul la nunta Vaslui. Hora nuntii la Vaslui.Mire si mireasa cu buchet. Mirele si mireasa la intrarea in biserica Sfantul Nicolae din Vaslui. Cununie religioasa la biserica Sfantul Nicolae din Vaslui. Nunta Vaslui, cununia religioasa.Cununia religioasa., mirele si mireasa, inelul de nunta, buchetul mireseiCununia religioasa la nunta Vaslui, biserica Sfantul Nicolae.Miri si nasi la cununia religioasa.Mire si mireasa la cununia religioasa in biserica Sfantul Nicolae din Vaslui.Cununie religioasa Vaslui.Mire si nas la cununia religioasa in VasluiNasa si mireasa la cununia religioasa in Vaslui.Bunic si nepot in biserica Vaslui.Un baietel saruta icoana alaturi de mire si mireasa la biserica Sfantul Nicolae din Vaslui.Mirii impreuna cu nasii si parinitii in biserica Sfantul Nicolae din Vaslui.Baloane si porumbei la cununia religioasa de la biserica sfantul Nicolae din Vaslui.Mirii si nasii la sedinta foto Vaslui. Mireasa si domnisoarele de onoare la sedinta foto nunta Vaslui. Mirele si cavalerii de onoare la sedinta foto de nunta in Vaslui.Mirii, domnisoarele si cavalerii de onoare la sedinta foto nunta Vaslui. Mirele, mireasa si domnisoarele de onoare la sedinta foto nunta Vaslui. Mirele si mireasa la sesiunea foto de nunta la Vaslui. Mirii si nasii la sesiunea foto de nunta in Vaslui. Mirele si nasul la sedinta foto de nunta Mirii si nasii la sedinte foto de nunta in Vaslui. Nasii la sesiunea foto de nunta la VasluiSesiune foto nunta la Vaslui Mire si mireasa la sedinta foto de nuta la Vaslui. Miri la sesiune foto nunta Vaslui. Mireasa la sesiunea foto nunta VasluiMiri la sesiunea foto de nunta in Vaslui. Mire la sesiunea foto de nunta Miri la sesiunea foto de nunta. Miri la sedinta foto de nunta. Mire si mireasa la sedinta foto de nunta. Mireasa la sedinta foto de nunta in Vaslui. Buchetul miresei.Restaurant Crismona petrecere nunta. Detalii nunta la restaurant Crismona Vaslui. petrecere la restaurant Crismona Vaslui Dansul mirilor la nuta in restaurantul Crismona Vaslui Petrecere la restaurant Crismona vaslui Furatul miresei la nunta in restaurant Crismona Vaslui Tortul miresei la restaurantul Crismona din Vaslui. Mireasa arunca buchetul de nunta, la restaurantul Crismona din Vaslui. Dezgatitul mirilor la nunta in restaurantul Crismona din Vaslui.

Alte fotografii de nunta pot fi vizionate pe site iar pe blog puteti vizualiza galerii foto personale ale mirilor.

Adrian Cuba, fotograf nunta Iasi, realizeaza sedinta foto logodna, fotografie nunta, poze la starea civila, sedinta foto nunta, cununia religioasa si imagini la restaurant, petrecere. Realizam fotografie de nunta in Iasi si judetele invecinate: Bacau, Vaslui, Piatra Neamt, Suceava, Botosani.  Oferim si servicii video si de cabina foto. Pentru rezervarea datei ne puteti contacta folosind datele de la pagina Contact