Nunta Iasi – La Castel | Ioana-Catalin

Dupa sedinta foto de logodna iata ca a venit si randul fotografiilor de nunta. O nunta frumoasa, desfasurata in elegantul restaurant La Castel din Iasi.

Ca fotograf de nunta, am prilejul de a participa la numeroase evenimente matrimoniale, si, de fiecare data sunt incantat sa descopar oameni deosebiti, care creaza in jurul lor, stil si frumusete. Asa a fost si cu Ioana si Catalin, care, desi foarte ocupati datorita serviciului in IT, si-au folosit energia si perseverenta pentru a-si pregati nunta pas cu pas, in cele mai mici detalii. Pentru ca au facut cununia civila in alta data, ziua nuntii a fost una mai relaxata pentru miri, decat de obicei.

Evenimentul a inceput cu pregatirile, gatitul miresei si al mirelui, la hotel. Cununia religioasa a avut loc la biserica Sfantul Nicolae din Copou. Apoi, microbist fiind, mirele a tinut sa facem cateva fotografii pe stadion. Desi nu era lumina potrivita, am tras cateva suturi la poarta :). Pentru sedinta foto de nunta ideea initiala a mirilor era la Gradina Botanica. Am schimbat totusi planul pentru a beneficia de decorul deosebit al restaurantului La Castel. Ne-am simtit bine cu totii si au iesit imagini frumoase. Impreuna cu parintii si nasii, mirii au intampinat apoi oaspetii in Sala Regala a restaurantuli La Castel. Ioana a pus mult suflet in decorarea salii cu ajutorul echipei de la Unique Moments Organizari Evenimente Iasi care a creat detalii incantatoare. De asemenea, UniqueMoments au realizat buchetul miresei si aranjamentele florale superbe, dupa dorinta Ioanei. Atmosfera petrecerii a fost animata de formatia Alternativ din Iasi, care, prin muzica buna, nu a lasat lumea sa stea prea mult la mese. Am surprins astfel fotografii petrecere restaurant. Mirii au pregatit si un moment special: l-au avut ca invitat pe mentalistul Cristian Gog, castigator al concursului Romanii au talent. Acesta a uimit publicul cu numarul sau deosebit.

A fost o nunta frumoasa, ne-am bucurat sa fim alaturi de Ioana si Catalin si le uram sa fie fericiti impreuna toata viata! Casa de Piatra!

Va invitam sa vizionati cateva fotografii de la sedinta foto de nunta la restaurantul La Castel, Iasi, iar la final un film al nuntii in imagini. Vizionare placuta!

fotograf nunta iasi sedinta foto miri mireasa mire La Castel

fotograf nunta iasi sedinta foto miri mireasa mire La Castelfotograf nunta iasi sedinta foto miri mireasa mire La Castel fotograf nunta iasi sedinta foto miri mireasa mire La Castel fotograf nunta iasi sedinta foto miri mireasa mire La Castel Unique Moments

fotograf nunta iasi sedinta foto miri mireasa mire La Castel fotograf nunta iasi sedinta foto miri mireasa mire La Castel fotograf nunta iasi sedinta foto miri mireasa mire La Castel fotograf nunta iasi sedinta foto miri mireasa mire La Castel fotograf nunta iasi sedinta foto miri mireasa mire La Castel fotograf nunta iasi sedinta foto miri mireasa mire La Castel fotograf nunta iasi sedinta foto miri mireasa mire La Castel fotograf nunta iasi sedinta foto miri mireasa mire La Castel

Alte imagini de nunta pot fi vizionate pe site iar pe blog puteti vizualiza galerii personale ale mirilor.

Adrian Cuba, fotograf nunta Iasi, realizeaza sedinta foto logodna, fotografie nunta, poze la starea civila, sedinta foto nunta, cununia religioasa si imagini la restaurant, petrecere. Realizam fotografie de nunta in Iasi si judetele invecinate: Bacau, Vaslui, Piatra Neamt, Suceava, Botosani. Pentru rezervarea datei va rugam sa completati formularul din Contact

Ti-au placut fotografiile? Te invit sa dai SHARE / LIKE