Fotografii nunta Barlad, restaurant Mira | Nicoleta si Florin

A fost o placere sa-l reintalnesc ca si fotograf de nunta la Barlad, pe Florin. L-am cunoscut acum 10 ani, cand am lucrat fotografie de nunta la Vaslui, la nunta surorii lui, Lili. Am avut o frumoasa colaborare cu ea si sotul ei, Adrian, participand si la botezul copiilor.

Am fost incantat sa fiu solicitat de Florin si Nicoleta si am fost onorat sa fiu fotograf nunta Barlad la evenimentul lor. 

La cununia religioasa, o surpriza deosebita a fost participarea cunoscutului cor Aletheia al Bisericii Bărboi, care a venit special de la Iasi sa cante pentru acest moment.

Sedinta foto nunta Barlad, la care au participat si nasii, s-a desfasurat in decorul natural al padurii. Chiar daca a fost de scurta durata, mirii s-au simtit foarte bine si am realizat o serie de fotografii reusite, pentru albumul de nunta.

A urmat o petrecere frumoasa la restaurantul Mira din Barlad, la care muzica si atmosfera au fost intretinute de formatia Nostalgy Band din Bacau.

Am asigurat si serviciile video pentru nunta iar la petrecere, cabina noastra foto, Have Fun photobooth cabina foto Iasi,  a contribuit la amuzamentul invitatilor.

A fost o nunta foarte reusita, le uram mirilor „Casa de piatra!” si sa aiba parte doar de bucurie in viata!

In continuare puteti vizualiza si va puteti descoperi intr-o selectie de fotografii din ziua nuntii. Vizionare placuta!

 

Detalii, verighete, fotografii nunta

Fotografii nunta Barlad, gatitul mirelui.

Fatitul mirelui, foto nunta Barlad Vaslui.

Fotografii la nunta Barlad, gatitul miresei

Nasa si mireasa la nunta in Barlad

 

Fotografie de grup la nunta, mirii si parintii

Foto nunta, mirii si parintii

Obiceiuri la nunta, colaculIntrarea mirilor in biserica

fotografie nunta barlad, mirii in bisericaFoto nunta Barlad, mirii in bisericafotograf nunta barlad, mirii la bisericafotografie nunta la biserica BarladFotografie de nunta la Barlad, mirii in bisericaFoto nunta Barlad Vaslui, cununia religioasafotografie nunta la cununie religioasa biserica BarladFotograf nunta Barlad, cununia religioasaMirii la biserica BarladFoto nunta la biserica BarladCorul Aletheia al Bisericii Bărboi din Iași canta la nunta Barladfotografie de grup la biserica BarladFotografie de grup la nunta in biserica BarladMirii impreuna cu invitatii la cununia religioasa barladfoto nunta mirii la biserica barladfoto nunta barlad, tablita cu inscriptie Just marriedFotograf nunta Barlad, mirii si nasii la sedinta fotoFotograf nunta barlad Vaslui, sedinta foto nunta miri.Nasii la sedinta foto nunta BarladFoto nunta Barlad, portret mireasa la sedinta foto in naturaportret miri la sedinta foto nunta Barlad Vaslui.Sedinta foto nunta Barlad VasluiMireasa la sedinta foto de nunta in Barlad Vaslui, rochie de mireasa, buchet mireasaportret de mireasa la sedinta foto nunta Barlad Vaslui, fotograf nunta IasiMirii la sedinta foto nunta Barlad, fotograf nunta Iasi, buchet mireasaSedinta foto nunta in natura in padurea barladMortret de mireasa cu buchetul miresei la foto nunta Barlad Vaslui, fotograf nunta IasiDetalii foto amenajare restaurant Mira la nunta barladFoto candy bar la restaurant Mira barladDansul mirilor la restaurant Mira, fotograf nunta BarladFormatia Nostalgy Band canta la nunta la restaurant Mira BarladRestaurant Mira Barlad si formatia Nostalgy BandTortul mirilor la restaurant Mira, fotograf nunta BarladDezgatitul mirilor la restautrant Mira BarladAruncarea buchetului miresei la restaurant Mira Barlad

Alte fotografii de nunta pot fi vizionate pe site iar pe blog puteti vizualiza galerii foto personale ale mirilor.

Adrian Cuba, fotograf nunta Iasi, realizeaza sedinta foto logodna, fotografie nunta, poze la starea civila, sedinta foto nunta, cununia religioasa si imagini la restaurant, petrecere. Realizam fotografie de nunta in Iasi si judetele invecinate: Bacau, Vaslui, Piatra Neamt, Suceava, Botosani.  Oferim si servicii video si de cabina foto. Pentru rezervarea datei ne puteti contacta folosind datele de la pagina Contact

 

Nunta Vaslui, restaurant Crismona I Mihaela-Vlad

Fotograf nunta Vaslui la restaurantul Crismona, alaturi de mireasa Mihaela si mirele Vlad. Lucrand in Anglia, mirii s-au intors pentru putin timp pentru a-si sarbatori nunta acasa, la Vaslui, impreuna cu parinitii, rudele si prietenii. Am fost foarte placut impresionati de tihna locului in care se afla casa parinteasca a lui Vlad, in apropiere de oras. Am remarcat si caldura sufleteasca a celor apropiati mirilor, rude si prieteni care i-au inconjurat cu multa bucurie. I-am insotit cu drag si noi, echipa foto-video nunta Vaslui, incepand de la pregatiri, gatitul mirelui si miresei, solemnitatea cununiei religioase la biserica Sfantul Nicolae din Vaslui, sedinta foto de nunta si petrecerea de nunta la restaurantul Crismona din Vaslui.

Le multumim ca ne-au ales sa le fim alaturi pentru a le fotografia si filma frumoasele momente din ziua nuntii! Le dorim „Casa de piatra!” si la cat mai multi ani fericiti impreuna!

Fotografie detalii nunta la gatitul mirilorFotograf nunta Iasi Vaslui, mireasa isi pregateste rochia in ziua nuntii.Domnisoarele de onoare la gatitul miresei.Gatitul mirelui la fotograf nunta Vaslui.Cavalerii de onoare gatesc mirele la Vaslui.Fotograf nunta Vaslui la gatitul miresei.Fotograf gatitul miresei la nunta Vaslui.Domnisoara de onoare gateste mireasa la nunta Vaslui.Mireasa se gateste la oglinda la nunta Vaslui.Portret mireasa la gatit.Portret de mireasa.Mirele, mireasa, obiceiuri de nunta la Vaslui. Detalii gatitul miresei la Vaslui.Nasa gateste mireasa la Vaslui. Nasul gateste mirele la Vaslui. Mireasa gateste nasa la nunta Vaslui Mireasa gateste nasul la nunta Vaslui. Hora nuntii la Vaslui.Mire si mireasa cu buchet. Mirele si mireasa la intrarea in biserica Sfantul Nicolae din Vaslui. Cununie religioasa la biserica Sfantul Nicolae din Vaslui. Nunta Vaslui, cununia religioasa.Cununia religioasa., mirele si mireasa, inelul de nunta, buchetul mireseiCununia religioasa la nunta Vaslui, biserica Sfantul Nicolae.Miri si nasi la cununia religioasa.Mire si mireasa la cununia religioasa in biserica Sfantul Nicolae din Vaslui.Cununie religioasa Vaslui.Mire si nas la cununia religioasa in VasluiNasa si mireasa la cununia religioasa in Vaslui.Bunic si nepot in biserica Vaslui.Un baietel saruta icoana alaturi de mire si mireasa la biserica Sfantul Nicolae din Vaslui.Mirii impreuna cu nasii si parinitii in biserica Sfantul Nicolae din Vaslui.Baloane si porumbei la cununia religioasa de la biserica sfantul Nicolae din Vaslui.Mirii si nasii la sedinta foto Vaslui. Mireasa si domnisoarele de onoare la sedinta foto nunta Vaslui. Mirele si cavalerii de onoare la sedinta foto de nunta in Vaslui.Mirii, domnisoarele si cavalerii de onoare la sedinta foto nunta Vaslui. Mirele, mireasa si domnisoarele de onoare la sedinta foto nunta Vaslui. Mirele si mireasa la sesiunea foto de nunta la Vaslui. Mirii si nasii la sesiunea foto de nunta in Vaslui. Mirele si nasul la sedinta foto de nunta Mirii si nasii la sedinte foto de nunta in Vaslui. Nasii la sesiunea foto de nunta la VasluiSesiune foto nunta la Vaslui Mire si mireasa la sedinta foto de nuta la Vaslui. Miri la sesiune foto nunta Vaslui. Mireasa la sesiunea foto nunta VasluiMiri la sesiunea foto de nunta in Vaslui. Mire la sesiunea foto de nunta Miri la sesiunea foto de nunta. Miri la sedinta foto de nunta. Mire si mireasa la sedinta foto de nunta. Mireasa la sedinta foto de nunta in Vaslui. Buchetul miresei.Restaurant Crismona petrecere nunta. Detalii nunta la restaurant Crismona Vaslui. petrecere la restaurant Crismona Vaslui Dansul mirilor la nuta in restaurantul Crismona Vaslui Petrecere la restaurant Crismona vaslui Furatul miresei la nunta in restaurant Crismona Vaslui Tortul miresei la restaurantul Crismona din Vaslui. Mireasa arunca buchetul de nunta, la restaurantul Crismona din Vaslui. Dezgatitul mirilor la nunta in restaurantul Crismona din Vaslui.

Alte fotografii de nunta pot fi vizionate pe site iar pe blog puteti vizualiza galerii foto personale ale mirilor.

Adrian Cuba, fotograf nunta Iasi, realizeaza sedinta foto logodna, fotografie nunta, poze la starea civila, sedinta foto nunta, cununia religioasa si imagini la restaurant, petrecere. Realizam fotografie de nunta in Iasi si judetele invecinate: Bacau, Vaslui, Piatra Neamt, Suceava, Botosani.  Oferim si servicii video si de cabina foto. Pentru rezervarea datei ne puteti contacta folosind datele de la pagina Contact

Sedinta foto copii Craciun – Nicusor

Vi-l prezentam pe Nicusor – Minitehnicus 🙂 un baietel cu personalitate puternica, foarte dinamic si curios. El a fost mai mult interesat de intrerupatoare si cabluri, de aparatura, decat de jucarii si de sedinta foto de Craciun. In scurtele momente cand s-a oprit pe fundal, ne-a spus impreuna cu mami si tati cateva poezii dragute, timp in care l-am putut fotografia putin. Nu prea mult, ca iar a zbughit-o pe dupa bradut sa vada de unde se aprind luminitele… Doar oboseala l-a facut sa se aseze cateva clipe in bratele parintilor, astfel ca am mai putut surprinde cateva cadre. Sunt bucuros totusi ca am reusit sa le ofer cateva fotografii frumoase cu istetul si ghidusul Nicusor 🙂

Veselie la sedinta foto copii in studio foto Iasi Sedinta foto copii in studio Iasi Parinti cu copii la sedinta foto familie in studio Iasi Parinti cu copii la studio foto Iasi pentru sedinta de Craciun. Sedinta foto Craciun la brad, copii si parinti in studio Iasi. Sedinta foto copii Iasi. Mama si baietel la sedinta foto copii Craciun in studio foto Iasi Adrian Cuba tata si fiu la sedinta foto copii Craciun la studio foto Iasi Adrian Cuba Sedinta foto copii Craciun in studio foto Iasi Adrian Cuba. Sedinte foto copii in studio Iasi. Mama si fiu la sedinta foto copii in Iasi. Sedinta foto copii la Iasi. Parinti si copii la sedinta foto Craciun la studio foto Iasi Adrian Cuba Sedinta foto copii la studio foto Iasi.

Alte fotografii cu copii puteti viziona aici. Daca v-au placut imaginile va invit sa dati Like & Share 🙂

Sedinta foto Craciun – Gabriel

In studioul nostru a poposit un spiridus de 1 an si opt luni, pe nume Gabriel. A ajutat cu mare spor la reamenajarea fundalului, a indepartat bancuta care ii statea in drum si a rearanjat luminitele in brad. Multumim, Gabriel, te asteptam cu mare drag si anul viitor la studioul foto pentru sedinta de Craciun si nu numai! 🙂

Baietel la sedinta foto copii Craciun in studio Iasi. Sedinta foto copii Craciun la studio foto Iasi Adrian Cuba. Baietel la sedinta foto copii Craciun Iasi. Sedinta foto Craciun la studio Iasi. Copil la sedinta foto de Craciun la Iasi. Sedinta foto copii Craciun la Iasi. Copii la sedinta foto Craciun la Iasi. Parinti si copii la sedinta foto de Craciun in studio foto Iasi Adrian Cuba. Familie la sedinta foto Craciun in studio foto Iasi. Copii si Parinti la sedinta foto de Craciun in studio Iasi.

Alte fotografii cu copii puteti viziona aici. Daca v-au placut imaginile va invit sa dati Like & Share 🙂

Sedinta foto Craciun – Gloria si Emanuel

Frumos pregatiti au venit la studioul foto si Gloria si Emanuel, cu parintii lor. Veselia a fost mare alaturi de jucarii si bradul impodobit. Fotografiile minunate arata cat de bine s-au simtit la sedinta foto de Craciun. Cu totii vor avea amintiri de neuitat! 🙂

Sedinta foto copii Craciun la studio foto Iasi Adrian Cuba.Baietel pozeza la sedinta foto de Craciun la studio foto Iasi. Fetita pozeaza la sedinta foto de craciun in studio Iasi. Fetita la sedinta foto copii de Craciun, in studio foto Iasi Adrian Cuba. Veselie la sedinta foto copii Craciun, la studio foto Iasi Adrian Cuba Sedinta foto de familie de Craciun, la studio foto Iasi Parinti si copii pozeza la sedinta foto familie de Craciun, la studio foto Iasi Adrian Cuba. Parinti si copii la sedinta foto Craciun, in studio foto Iasi. Copii si parinti la sedinta foto Craciun in Iasi, la studio foto Adrian Cuba. Sedinta foto copii Craciun la studio foto Iasi Adrian Cuba.Alte fotografii cu copii puteti viziona aici. Daca v-au placut imaginile va invit sa dati Like & Share 🙂

Sedinta foto copii Craciun – Ada

Ne-am bucurat sa avem ca oaspete in studioul foto pe Ada, o foarte scumpa fetita de 9 luni, pe care am fotografiat-o si la botez. Ne-a impresionat cat de cuminte si linistita a fost, chiar si cand mami i-a schimbat tinutele. Ada s-a bucurat mult de bradutul impodobit si de jucarii, astfel ca a avut o sedinta foto de Craciun reusita, cu fotografii foarte frumoase, in albume pe care parintii si bunicii le vor primi cu mare bucurie.

Copii la sedinta foto de Craciun in studio foto Iasi Adrian Cuba Sedinta foto familie de Craciun la studio foto Iasi Adrian Cuba Copii la sedinta foto de Craciun in studio foto Iasi Adrian Cuba Sedinta foto Craciun, copii in studio foto Iasi. Fetita la sedinta foto copii de Craciun in studio foto Iasi Adrian Cuba. Sedinta fot copii si familie de Craciun in studio foto Iasi. sedinta foto copii de Craciun in studio foto Iasi Sedinta foto de Craciun familie, la Iasi Portret de copil la sedinta foto copii de Craciun la studio foto in Iasi. Sedinta foto familie de Craciun in studio foto Iasi.

Alte fotografii cu copii puteti viziona aici. Daca v-au placut imaginile va invit sa dati Like & Share 🙂

Sedinta foto copii Craciun – Salome si Timotei

Doi copii minunati, Salome si Timotei, impreuna cu parintii lor, ne-au pasit pragul studioului de fotografie pentru sedinta foto de Craciun. S-au bucurat de bradul impodobil si jucariile din jurul lui. A fost o atmosfera frumoasa pastrata in amintire si in albumul foto. Ne-am bucurat sa fim in compania acestei familii frumoase. Sarbatori fericite! 🙂

Sedinta foto copii in studio foto Iasi Adrian Cuba Portret de copil la sedinta foto Craciun. Baietel la sedinta foto Craciun in studio foto Iasi Adrian Cuba Copii la sedinta foto Craciun in studio foto Iasi. Copii si parinti la sedinta foto craciun iasi. Sedinta foto de familie de Craciun in studio foto Iasi Sedinta foto de Craciun la IasiSedinta foto Craciun. Copii la sedinta foto de Craciun la IasiSedinta foto copii de Craciun la studio foto Iasi Adrian CubaAlte fotografii cu copii puteti viziona aici. Daca v-au placut imaginile va invit sa dati Like & Share 🙂

Nunta Iasi, restaurant Titanic I Maria si Cristian

Felicitari si Casa de piatra, Maria si Cristian! 🙂

nunta iasi gatitul miresei nunta iasi gatitul mirelui nunta iasi gatitul miresei foto nunta iasi portrete de copii sedinta foto nunta iasi Mirii la sesiune foto nunta iasi Portret miri la sesiune foto nunta iasi Mirii si nasii la sedinta foto nunta Iasi Mirii impreuna cu nasii la sedinta foto de nunta la Iasi. Portret familie la sedinta foto nunta Iasi Nasii la sedinta foto nunta Mirii la sesiunea foto nunta iasi Mirii pozeaza la sesiunea foto de nunta la Iasi Mire si mireasa la sedinta foto nunta Mireasa pozeaza la sedinta foto nunta iasi Mireasa la sedinta foto nunta Portret de mireasa la sedinta foto nunta iasi. Mire si mireasa, mirii la sedinta foto nunta iasi Mireasa la sedinta foto nunta Miri la sedinta foto nunta Iasi Miri la sesiunea foto nunta Iasi Mire si mireasa la sedinta foto nunta Iasi. Miri la sedinta foto nunta Miri la sedinta foto nunta Gradina botanica iasi. fetita la nunta in Gradina botanica iasi. Mireasa si domnisoarele de onoare Cununie religioasa la biserica Sf. Sava iasi. Preotul binecuvanteaza mirii la biserica Sf Sava Iasi Miri la cununia religioasa. Mire si mireasa la cununia religioasa. Mirii la cununia religioasa la biserica sf Sava iasi Mirii la biserica Cununia religioasa la biserica Sf Sava iasi Mirii la cununia religioasa la biserica Sf Sava din iasi Miri cu baloane Fotografie de familie la sesiune foto nunta Detalii amenajare sala nunta restaurant Titanic Iasi dans oriental la nunta restaurant Titanic iasi Tortul mirilor la restaurantul Titanic Iasi

Alte imagini de nunta pot fi vizionate pe site iar pe blog puteti vizualiza galerii personale ale mirilor.

Adrian Cuba, fotograf nunta Iasi, realizeaza sedinta foto logodna, fotografie nunta, poze la starea civila, sedinta foto nunta, cununia religioasa si imagini la restaurant, petrecere. Realizam fotografie de nunta in Iasi si judetele invecinate: Bacau, Vaslui, Piatra Neamt, Suceava, Botosani. Oferim si servicii video si de cabina foto. Pentru rezervarea datei ne puteti contacta folosind datele de la pagina Contact

Ti-au placut fotografiile? Te invit sa dai LIKE & SHARE

 

Nunta Iasi, hotel Bellaria I Stefana-Gabriel

In ziua nuntii lor, Stefana si Gabriel s-au simtit foarte fericiti si s-au bucurat din plin la sedinta foto de nunta si la eleganta petrecere de la restaurantul Bellaria Iasi. Mare veselie, multa fericire si o mare bucurie pentru mine sa particip in calitate de fotograf nunta Iasi la evenimentul lor. Le doresc „Casa de piatra!” si o viata frumoasa impreuna!

Miri la Starea Civila Iasi Miri la Oficiul starii civile Iasi Verighete nunta, invitatie nunta, buchet mireasa. Rochie de mireasa, pantofi mireasa. Rochie de mireasa la hotel Bellaria Iasi. Pantofi mireasa la hotel Bellaria Iasi. Gatitul mirelui la hotel Bellaria Iasi. Mireasa priveste buchetul miresei la hotel Bellaria Iasi. Portret mireasa. Mireasa, portret, priveste buchetul miresei. Miri la hotelul Bellaria iasi. Mire si mireasa. Miri la cununia religioasa. Mirii si nasii participa la cununia religioasa. Preotul uneste mainile mirilor la cununia religioasa. Miri in biserica. preotul vorbeste mirilor si invitatilor in biserica. Miri si nasi in biserica. Fotografie de grup, mirii si nasii la biserica. Mire si mireasa la biserica. Mireasa isi face un selfie la nunta Iasi. Sesiune foto nunta Iasi. Mireasa la sesiune foto nunta Iasi. Mire la sesiunea foto nunta iasi. Mireasa la sedinta foto de nunta Iasi. Mire si mireasa la sedinta foto de nunta in Iasi. Mireasa se joaca cu voalul miresei la sedinta foto de nunta in Iasi. Voalul, buchetul miresei si mirii la sesiunea foto de nunta in Iasi. Miri la sesiune foto de nunta Iasi. Mire si mireasa la sedinta foto de nunta iasi. Buchetul si voalul miresei la sedinta foto de nunta a mirilor in Iasi. Mireasa cu buchet si voal, la sesiunea foto din ziua nuntii iasi. Miri la sedinta foto din ziua nuntii, la Iasi. Mireasa la sesiunea foto de nunta, la Iasi. Mireasa si mirele participa la sedinta foto din ziua nuntii, la Iasi. Miri la sedinta foto nunta Iasi Miri la sesiunea foto de nunta, la iasi. Mirii si voalul miresei la sesiunea foto de nunta, iasi. Buchetul miresei. Buchetul miresei la sesiunea foto de nunta, la Iasi. Mirele si mireasa la sedinta foto de nunta Iasi. Dansul mirilor si torul de nunta la restaurantul Bellaria Iasi

Alte fotografii de nunta pot fi vizionate pe site iar pe blog puteti vizualiza galerii foto personale ale mirilor.

Adrian Cuba, fotograf nunta Iasi, realizeaza sedinta foto logodna, fotografie nunta, poze la starea civila, sedinta foto nunta, cununia religioasa si imagini la restaurant, petrecere. Realizam fotografie de nunta in Iasi si judetele invecinate: Bacau, Vaslui, Piatra Neamt, Suceava, Botosani. Oferim si servicii video si de cabina foto. Pentru rezervarea datei ne puteti contacta folosind datele de la pagina Contact

Ti-au placut fotografiile? Te invit sa dai SHARE / LIKE

Veronica Antal – beatificare

Veronica Antal este prima femeie si primul laic român ce ce a fost ridicat la cinstea altarelor. 

S-a nascut la data de 7 decembrie 1935, in localitatea Nisiporesti, judetul Neamt. Primul din cei 4 copii ai sotilor Gheorghe si Iova. Inca din copilarie primeste  educatie religioasa, mai ales din partea bunicii. Absolva scoala primara si apoi, asa cum era obiceiul, ramane în familie pentru a o ajuta pe mama în îngrijirea casei şi la munca de la câmp. Dupa razboi urmeaza perioada regimului comunist. Preotii erau arestati si multe surori, persoane consacrate erau indepartate din manastiri. Impartaseste mamei sale dorinţa de a intra în institutul surorilor franciscane de Assisi, de la Hălăuceşti. Acestea îi îngrijeau pe copiii ramasi orfani la sfarsitul razboiului. Mama ii refuza aceasta intentie, preferand ca fiica ei sa se casatoreasca. Veronica ia totusi hotararea de a fi soră, chiar dacă nu mai exista niciun convent care ar fi putut s-o primească. Toate, atât cele catolice cât şi cele ortodoxe, au fost desfiintate de catre comunisti. Isi va construi astfel conventul său într-o cămăruţă de lângă casa parinteasca. Va face în secret vot de castitate şi se va înscrie în ordinul franciscan secular şi apoi în asociaţia Armata Neprihănitei. În chilie petrecea ore întregi în rugăciune, pentru ca Domnul să trimită mângâierea sa în închisorile pline de episcopi, preoţi, călugări şi laici. Se ruga pentru bolnavii din sat şi pentru tinerii care, lăsaţi fără Dumnezeu, se dădeau la comportamente imorale. Duminica seara, 24 august 1958, in timp ce, cu rozariul in mana se intorcea de la biserica strabatand ogoarele cu porumb, este ajunsa de un tanar care voia să-i păteze viaţa feciorelnică închinată lui Dumnezeu. La impotrivirea Veronicai, devine violent. Scoate cutitul si o injunghie de 42 de ori pe tot corpul pana cand Veronica moare. Cinic, ii aseaza apoi pe spate o cruce făcută din coceni de porumb. Asa va fi găsită dimineaţa următoare de ţărani, cu rozariul strâns în mâna dreaptă şi cu crucea pe umeri. Faima de sfinţenie de care se bucura în viaţă s-a răspândit imediat, aşa încât, în pofida piedicilor comuniste, oamenii au continuat să viziteze mormântul său şi locul martiriului. Cu viaţa şi moartea sa sfântă, Veronica Antal este un model pentru tineri. Le arată cum să trăiască cu responsabilitate şi simplitate credinţa, recunoscând valoarea castităţii dăruite de Dumnezeu, care merită de păstrata chiar cu preţul vieţii.

În 2003 a fost deschisă investigaţia diecezană la Iaşi şi în 2007 toată documentaţia referitoare la tânără a ajuns la Congregaţia Cauzelor Sfinţilor. Martiriu sau pentru credinţă a fost recunoscut de papa Francisc la 27 ianuarie 2018. 

Sambata, 22 septembrie 2018, la biserica „Adormirea Maicii Domnului” din Nisiporeşti, unde se afla rămăşiţele pământeşti ale Veronicai Antal, a avut loc Sfânta Liturghie a beatificării prezidată de trimisul papei Francisc, Eminenţa Sa cardinalul Giovanni Angelo Becciu, prefect al Congregaţiei pentru Cauzele Sfinţilor. Au fost prezenţi ÎPS Miguel Maury Buendía – nunţiu apostolic în România şi Republica Moldova, PS Petru Gherghel – episcop de Iaşi, pr. Marco Tasca – ministru general al Ordinului Fraţilor Minori Conventuali, pr. Teofil Petrişor – ministru provincial, episcopi din ţară şi din străinătate, autorităţi civile şi un mare număr de credincioşi veniţi din parohiile din Moldova. Odată declarată fericită, Veronica Antal, fecioara martiră, va fi înscrisă în rândul fericiţilor şi sfinţilor Bisericii Catolice, introdusă în calendarul Bisericii locale şi sărbătorită în fiecare an la 26 august.

Veronica Antal este cel de-al şaselea român declarat fericit de către Biserica Catolică. Urmeaza pe Ieremia Valahul (1983), călugăr franciscan capucin din Moldova, mort în anul 1625, în Napoli (Italia) si fericiţii martiri din perioada prigoanei comuniste: Szilard Ignaţiu Bogdanffy (2010), episcop romano-catolic auxiliar de Satu Mare şi Oradea, mort în anul 1949, în închisoarea din Aiud; Janos Scheffler (2011), episcop romano-catolic de Satu Mare, mort în anul 1952, în închisoarea din Jilava; Monseniorul Vladimir Ghika (31 august 2013), preot diecezan, mort în anul 1954, în închisoarea din Jilava şi Anton Durcovici (17 mai 2014), episcop romano-catolic de Iaşi, mort în anul 1951, în închisoarea din Sighetu-Marmaţiei.

Biserica "Adormirea Maicii Domnului" din Nisiporeşti, unde este inmormantata fericita Veronica antal. Cardinalul Giovanni Angelo Becciu saluta credinciosii aflati la biserica ädormirea maicii domnului"de la Nisiporesti. Credinciosi poarta o imagine cu fericita Veronica Antal. Cardinalul Giovanni Angelo Becciu, prefect al Congregaţiei pentru Cauzele Sfinţilor binecuvanteaza crestinii veniti la Nisiporesti, pentru beatificarea fericitei Veronica antal. Preoti participa la Sfanta Liturghie de beatificare a fericitei Veronica Antal. Altarul fericitei Veronica Antal, din biserica "Ädormirea Maicii Domnului"de la Nisiporesti. Cardinalul Giovanni Angelo Becciu sfinteste altarul fericitei Veronica Antal. Surori si persoane consacrate participa la slujba de beatificare a fericitei Veronica Antal. Crestini se inchina la mormantul fericitei Veronica Antal, de la Nisiporesti. Sfintirea altarului fericitei Veronica Antal. Liturghia de beatificare a fericitei Veronica Antal, in biserica "Adormirea Maicii Domnului"de la Nisiporesti. Preoti in biserica "Adormirea Maicii Domnului"de la Nisiporesti. Cardinalul Giovanni Angelo Becciu impreuna cu episcopii celebreaza slujba de beatificare a fericitei Veronica Antal. Sfanta Liturghie de beatificare a fericitei Veronica Antal, in biserica "Adormirea Maicii Momnului"de la Nisiporesti. Crestini se impartasesc la slujba de beatificare a fericitei Veronica Antal. Episcopul Petru Gherghel tine un discurs la slujba de beatificare a fericitei Veronica Antal. PS Petru Gherghel la biserica 'Adormirea Maicii Domnului"de la Nisiporesti. pr. Marco Tasca - ministru general al Ordinului Fraţilor Minori Conventuali Slujba de beatificare a fericitei Veronica Antal. ÎPS Miguel Maury Buendía - nunţiu apostolic în România şi Republica Moldova si PS Petru Gherghel - episcop de Iaşi binecuvanteaza credinciosii la Nisiporesti. Episcopii catolici participa la slujba de beatificare a fericitei Veronica Antal, la biserica din Nisiporesti. Monumentul dedicat fericitei Veronica Antal, este sfintit la Nisiporesti de catre Eminenţa Sa cardinalul Giovanni Angelo Becciu, prefect al Congregaţiei pentru Cauzele Sfinţilor PS Petru Gherghel pune un buchet de flori la monumentul fericitei Veronica Antal, de la Nisiporesti. Crestini se inchina la monumentul reprezentand bustul fericitei Veronica Antal, la Nisiporesti.

Fotografii de la acest eveniment pot fi comandate aici  Adrian Cuba, fotograf profesionist Iasi, Episcopia Romano-Catolica Iasi, realizeaza fotografie de eveniment religiosContact pentru colaborari.

Alte imagini de la acest eveniment, realizate de Adrian Cuba fotograf Iasi, pot fi vizualizate pe ercis si AGERPRES, Agentia Nationala de Presa.

Daca iti plac imaginile sau esti catolic, te invit sa dai LIKE & SHARE