Fotbal – CSMS Iasi-FC Voluntari

Fotbal CSMS Iasi-FC Voluntari 0-1

CSMS Iasi a intalnit in a treia etapa a play-out-ului Ligii I Orange echipa FC Voluntari, intr-un meci jucat pe stadionul „Emil Alexandrescu” din Iasi. Desi moldovenii au avut mai mute actiuni la poarta ilfovenilor, inclusiv un penalty ratat de Golubovic, acestea nu s-au concretizat, in principal datorita prestatiei portarului Calancea. In schimb FC Voluntari a inscris inca din minutul 10, prin golul lui Adrian Balan. Iesenii nu au reusit egalarea, astfel ca scorul 0-1 s-a mentinut pana la finalul meciului.

Echipa ieseana, antrenata de Nicolo Napoli, nu a reusit nici de aceasta data victoria, suferind a doua infrangere consecutiva „acasa”. Ramane totusi pe primul loc in clasamentul provizoriu al play-out-ului, cu 22 puncte. FC Voluntari a urcat pe locul 5, cu 16 puncte.

Echipele de start:

CSMS Iași: Grahovac – I. Voicu, Ov. Mihalache, Frăsinescu – Țigănașu – Bole, M. Ciucă, Al. Crețu, V. Gheorghe – A. Cristea, Golubovici
Rezerve: Caparco, A. Enescu, N. Viveiros, Llullaku, Saric, Piccioni, Onduku

FC Voluntari: Calancea – Alcenat, Spahija, Țâru, Barna – V. Maftei, Moke – L. Rus, Achim, H. Kone – A. Bălan
Rezerve: Balauru, D. Pancu, Tudorie, Monkana, Mitache, Voduț, N. Grigore

Fotografie de sport la Iasi, meciul de fotbal dintre CSMS Iasi si FC Voluntari.

Meciul de fotbal CSMS Iasi-FC Voluntari 0-1 pe stadionul "Emil Alexandrescu" din Iasi.

Mai multe imagini pot fi vizionate pe fluxul de stiri AGERPRES – Agentia Nationala de Presa.

Adrian Cuba, fotograf profesionist Iasi, realizeaza fotografie de sport. Ma puteti contacta pentru a participa la evenimentele de sport organizate de dvs.

Daca iti place fotografia sau esti microbist, te invit sa dai SHARE / LIKE