Fotbal – CSM Politehnica Iasi-FC Botosani 2-1

CSM Politehnica Iasi a reusit victoria in fata echipei FC Botosani, cu scorul de 2-1, intr-un meci de fotbal desfasurat in Liga 1, play-out, etapa a 5-a, sambata 8 aprilei 2017. Desfasurat pe stadionul Emil Alexandrescu din Iasi, meciul a fost considerat ca si derby al Moldovei, fiind, de altfel, foarte spectaculos!

Iesenii deschid scorul inca din minutul 4 prin golul lui  Cătălin Ștefănescu, jucator împrumutat de la FCSB. Minutul 26, Gabriel Bosoi dubleaza avantajul gazdelor! Dupa pauza, FC Botosani reuseste sa reduca din dezavantaj prin golul inscris de Catalin Golofca, in minutul 57. Scor final 2-1, desi acelasi Golofca ar fi putut aduce egalarea, in minutul 90!

CSM Politehnica Iași ramane lider în play-out, cu 28 de puncte, având 4 victorii și o remiză în ultimele 5 meciuri. FC Botoșani rămâne pe 3, cu 23 de puncte.

Echipele la start:

CSM Politehnica Iași: Grahovac – Voicu, Mihalache, Frăsinescu, Sato – Bosoi, Mitici, V. Gheorghe, Țigănașu – Ștefănescu – A. Cristea

FC Botoșani: Cobrea – Ungurușan, Burcă, St. Cucu, Popovici – Vașvari, Bordeianu – M. Roman, L. Fulop, Golofca – Kuku

Fotografie de sport la Iasi, meciul de fotbal dintre CSM Politehnica si FC Botosani.

Meciul de fotbal dintre CSM Politehnica Iasi si FC Botosani, in Liga 1, play-out, etapa a 5-a

Mai multe imagini pot fi vizionate pe fluxul de stiri AGERPRES – Agentia Nationala de Presa.

Adrian Cuba, fotograf profesionist Iasi, realizeaza fotografie de sport. Ma puteti contacta pentru a participa la evenimentele de sport organizate de dvs.

Daca iti place fotografia sau esti microbist, te invit sa dai SHARE / LIKE