AeroNautic Show – Iasi 2014

AeroNautic Show Iasi 2014 este cea de a 2-a editie a festivalului aerian si nautic ce se desfasoara in Moldova si cea de a 7-a la nivel national. Organizatorii principali ai AeroNautic Show Iasi sunt Consiliul Judetean Iasi, Aeroportul International Iasi in parteneriat cu Asociatia Aeronautica Romana. Ca si la editia precedenta, locatia a fost pe lacul Aroneanu.

Timp de peste 4 ore, iesenii au putut admira demonstratiile de acrobatie aeriana si nautica. Piloti foarte talentati si pasionati au oferit un spectacol uimitor de performanta si precizie, la bordul avioanerlor IAK 52, IAR 99 Soim, avioane jet si elicoptere IAR 330 Puma Socat. Spectatorii au urmarit salturi cu parasuta si prezentare de ambarcatiuni cu vele, salupe, skijet. In tandem cu elicopterele, pe lac a evoluat echipa FreeStyle Jetski Timisoara cu flyboard.

Iata doar cateva fotografii de la AeroNautic Show Iasi 2014. Mai multe imagini am publicat pe site-ul Agerpres – Agentia Nationala de Presa.

Un copil se joaca cu un avion de lemn in timpul celei de a doua editii a AeroNautic Show desfasurata la iasi, pe lacul Aroneanu. Demonstratie de flyboard pe lacul Aroneanu, in cadrul editiei a doua a AeroNauticShow Iasi 2014 Acrobatie aeriana in cadrul AeroNautic Show Iasi Un avion de acrobatie executa un exercitiu deasupra lacului Aroneanu, in cadrul AeroNautic Show Iasi 2014. Un spectator urmareste demonstratia aeriana cu elicoptere IAR 330 Puma Socat, in timpul AeroNautic Show Iasi 2014.

Daca va plac imaginile, va invit sa dati LIKE / SHARE